Vesti iz košarke

Ognjen Jaramaz ponovo u crno-belom dresu: Laso ga ne želi u Bajernu, pa se okrenuo Partizanu?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.07.2023 19:08
Ognjen Jaramaz ponovo u crno-belom dresu: Laso ga ne želi u Bajernu, pa se okrenuo Partizanu? MN Press

Reprezentativac Srbije Ognjen Jaramaz (27) nalazi se pred povratkom u Partizan, prenose domaći mediji.

Kako se navodi, nakon dolaska Pabla Lasa na kormilo Bajerna, bivši bek crno-belih ispao je iz rotacije Bavaraca, pa se tako otvorila mogućnost da se vrati u beogradski klub ovog leta. Mediji podsećaju da je Ognjen Jaramaz i dalje pod ugovorom sa Bajernom, pa će srpski tim za njegov potpis morati da izvoji sumu od 100.000 evra na ime obeštećenja.

Partizan je ovog leta ostao bez Matijasa Lesora i Dantea Egezuma, ali je ipak uspeo da zadrži većinu igrača od prošle sezone, poput Alekse Avramovića, Zeka Ledeja i Kevina Pantera. Jam Madar bi takođe trebao da ostane, a prema svemu sudeći posebak akcenat crno-belih, ovog leta, bačen je i na srpske košaraške koji igraju u inostranstvu.

Rođeni Kruševljanin podsetimo, počeo je karijeru 2012. godine u Mega Leksu, da bi nakon kratkih epizoda u Smederevu i Španiji, gde je igrao na pozajmici u San Pablo Burgosu, obukao dres Partizana 2019. godine, a tokom dve sezone u srpskom klubu osvojio je dva Kupa Radivoja Koraća. Usledio je potom transfer u Bajern, gde je dve godine igrao pod palicom bivšeg trenera Partizana, Andree Trinkijerija, da bi dolaskom Pabla Lasa izgubio mesto u nemačkom timu, koji je navodno raspoložen da se otarasi ugovora srpskog beka.

Tokom prošle sezone odigrao je 25 utakmica, tokom kojih je prosečno beležio 6,36 poena, uz 1,2 skok i 1,5 asistenciju.