Vesti iz košarke

KLS na TV Arena sport: FMP juri plasman u finale, Mega traži nastavak serije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2023 09:40
KLS na TV Arena sport: FMP juri plasman u finale, Mega traži nastavak serije MN Press

Košarkaši FMP-a i Mege danas igraju drugu utakmicu polufinala Košarkaške lige Srbije. Susret je na programu od 18 časova, a direktan prenos iz Železnika možete pratiti na TV Arena sport 1 kanalu.

Serija se igra na dve pobede, a prvu je ostvarila ekipa FMP-a, koja je uprkos dvocifrenom prednošću rivala, uspela da anulira "plus 11" Mege koliko je bilo u jednom trenutku i da u tesnoj zarvršnici dođe do pobede i to na gostujućem terenu - 75:72. 

Trener Mege Marko Barać istakao je posle meča da je njegovoj ekipi nedostajalo malo sportske sreće u finišu, kao i da moraju da je zasluže u revanšu:

"U prvom meču nedostajalo nam je malo sportske sreće da dođemo do pobede. Želimo da ponovimo dobru igru iz većeg dela susreta i da pokažemo jos veću hrabrost kako bismo tu sreću zaslužili. Potrudićemo se da dodatno uigramo ovaj novi i podmlađeni tim", rekao je Barać.

Mega i FMP odigrali su četiri meča u tekućoj sezoni i rezultat je trenutno 2:2. Ukoliko Mega savlada FMP u Železniku, treći, odlučujući susret serije igraće se u petak 9. juna u dvorani Mege od 18 časova.