Vesti iz košarke

Mladi jesmo, ali želimo da pobedimo FMP: Trener Mege optimista pred početak polufinala KLS

komentari (0)

Izvor: Tanjug

03.06.2023 12:40
Mladi jesmo, ali želimo da pobedimo FMP: Trener Mege optimista pred početak polufinala KLS MN Press

Košarkaši Mege žele da pruže što veći otpor ekipi FMP-a u prvoj utakmici polufinalne serije košarkaške lige Srbije koja je na prohramu od 18.00 časova, bez obzira što će u ovom susretu nastupati u podmlađenom sastavu.

Dva tima ove sezone su se sastala tri puta, u prvom susretu u regionalnoj ligi bolji je bio tim iz Železnika, dok je u drugom duelu u regionalnom takmičenju slavila Mega (77:72), kao i u polufinalu Kupa Radivoja Koraća (86:67).

"Posle plej-ofa ABA lige i finala Kupa Radivoja Koraća, zauzimanjem prvog mesta u grupi ispunili smo još jedan takmičarski cilj ove sezone. Do svega toga smo došli sa veoma mladim igračima koji su time opravdali svoj talenat i počeli da ga pretvaraju u kvalitet. U takvom, podmlađenom sastavu, želimo da se borimo od prvog do poslednjeg minuta i da pružimo najjači mogući otpor ekipi FMP-a", rekao je trener Mege Marko Baraća, dok je plejmejker Luka Cerovina dodao:

"Očekuje nas bitna utakmica protiv ekipe FMP-a. Obe ekipe su promenile rostere u odnosu na početak sezone, ali nevezano za to, sigurno je da poseduju veliki kvalitet. Mi želimo da pobedom počnemo ovu seriju i tako napravimo prvi korak ka plasmanu u finale".