Vesti iz košarke

Virtus dobio ozbiljnu konkurenciju: Olimpijakos vraća Nikolu Milutinova u Grčku?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.05.2023 16:50
Virtus dobio ozbiljnu konkurenciju: Olimpijakos vraća Nikolu Milutinova u Grčku? MN Press

Košarkaški klub Olimpijakos zainteresovan je za usluge centra moskovskog CSKA Nikole Milutinova (28), javlja specijalizovani košarkaški portal "Eurohoops".

Kako se navodi, čelnici grčkog kluba pokušaće da iskoriste činjenicu da su supenzije ruskih timova u elitnom takmičenju i dalje na snazi i da na poziciji "petice" dovedu kvalitetno pojačanje. 

Milutinov ne krije da bi ponovo želeo da se takmiči u Evroligi, čak je i u nekoliko navrata javno isticao žaljenje zbog toga, pa je verovatnoća da posle tri godine napusti Moskvu, jako velika. Na ruku Milutinova ide i bogata ponuda Pirejaca, koji su mu na stolu ponudili dvogodišnji ugovor, prema kom bi zarađivao 1.5 miliona evra po sezoni.
 

 

 

Podsećanja radi, za potpis srpskog centra zainteresovan je i Virtus iz Bolonje, koji će prema svemu sudeći morati da podigne ulog ukoliko želi da dovede Milutinova u svojim redovima.

Bivši košarkaš Partizana stigao je u CSKA 2020. godine upravo iz Olimpijakosa, gde je prethodno proveo pet sezona. Sa ruskim klubom je osvojio i nagradu MVP igrača VTB lige, a tokom ove sezone prosečno je beležio 16 poena uz devet skokova po utakmici.