Vesti iz košarke

OKK Beograd slavio u Subotici i u sledećem kolu igra sa FMP-om za prolaz u polufinale KLS-a

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

25.05.2023 21:03
OKK Beograd slavio u Subotici i u sledećem kolu igra sa FMP-om za prolaz u polufinale KLS-a MN Press

Košarkaši OKK Beograda rutinski su savladali Spartak iz Subotice 101:80 (23:14, 27:22, 28:29, 23:15) i tako došli do četvrte pobede u AdmiralBet KLS ligi.

Sada su izjednačeni na prvom mestu tabele Grupe A sa FMP Soccerbet-om, sa kojim će odmeriti snage u poslednjem kolu. Prvi meč ovih rivala dobili su "panteri" 95:91, te ukoliko OKK želi u polufinale mora da pobedi sa minimum pet razlike.

Beograđani su na meču sa Spartakom već u prvoj deonici uspostavili kontrolu i do kraja meča nisu imali previše problema da stečenu prednost održavaju.

Najefikasniji u redovima OKK Beograda bio je Stefan Miljenović sa 31 poenom, Mihailo Mušikić je dodao 20, a perspektivni Nikola Topić 18, a svom poenerskom učinku doao je i šest skokova, kao i osam asistencija.

U ekipi Spartaka najviše se istakao Andrija Bojić sa 21 poenom, 18 je ubacio Miloš Milisavljević, dok je 13 postigao Aleksandar Sokolović.

Subotičani će u poslednjem kolu KLS lige gostovati Zlatiboru, dok će OKK Beograd, kao što smo već napomenuli, za prolaz igrati sa FMP-om.