Vesti iz košarke

ABA liga je izuzetno važna: Bogdan Bogdanović uživo bodrio Partizan i podsetio da postoji život i posle Evrolige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.05.2023 21:14
ABA liga je izuzetno važna: Bogdan Bogdanović uživo bodrio Partizan i podsetio da postoji život i posle Evrolige Tanjug/AP Photo

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u prvoj utakmici četvrtfinalne serije AdmiralBet ABA lige sa Studentskom centrom (83:84), a meču u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" prisustvovao je i bivši košgeter kluba iz Humske, Bogdan Bogdanović. Prvotimac Atlante prati izdaleka nastupe crno-belih kad god mu to dozvole obaveze u NBA ligi, a kako je već neko vreme u Beogradu iskoristio je priliku da se vidi sa prijateljima tamo odakle je lansiran prvo u Evropu, a onda i preko "bare". 

Domaći mediji iskoristili su jedan od retkih susreta sa njim da ga pitaju za komentar izgubljene majstorice plej-ofa sa Realom, odnosno činjenicu da Kevin Panter i ostali ni posle dva brejka u Madridu nisu uspeli da se plasiraju na Fajnal for u Kaunasu. 

"Nisam stigao da gledam, bukvalno mi se prekinulo na 15 razlike. Šta je tu je, idemo dalje. Ima da se igra i ta ABA liga, koja je izuzetno važna. Znamo da će Željko to pripremiti do kraja. Nije još gotova sezona... Za sada sve ide kako treba, bilo je uspona i padova", rekao je Bogdanović na poluvremenu, ne sluteći kao ni bilo ko drugi u dvorani da će nesuđeni učesnik F4 Evrolige dozvoliti sebi šokantan kiks protiv Podgoričana. 

 

 

Navijači Partizana žele da veruju da će kad-tad opet gledati svog miljenika u Partizanu, čemu se i on nada. Naravno, to još neko vreme neće biti realno, jer je pred 30-godišnjim reprezentativcem Srbije još sezona na visokom nivou. 

"Videćemo, približava se polako. Ja guram tamo što dalje da igram, što duže. Borimo se, to je ta borba", zaključio je Bogdanović.