Vesti iz košarke

Stanje Šveda kritično: Supruga otkrila detalje - leži i ne pomera se, ima ozbiljnu dijagnozu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.05.2023 16:28
Stanje Šveda kritično: Supruga otkrila detalje - leži i ne pomera se, ima ozbiljnu dijagnozu MN Press

Ruski košarkaš Aleksej Šved pretučen je pre nekoliko dana ispred jednog restorana u Moskvi, a prema tvrdnjama njegove supruge Anastasije, stanje igrača CSKA uopšte nije naivno.  Sumnja se da su ga napali navijači moskovskog kluba posle eliminacije u domaćem prvenstvu od Lokomotive Kubanj, ali još uvek nema zvanične potvrde iz policije.

Ruski mediji takođe navode da je tuči prethodio verbalni sukob Šveda i nekoliko momaka iz restorana, međutim sve je još uvek u domenu nagađanja. Ono što je sigurno, Šved je doživeo ozbiljne povrede, naročito u predelu glave, a generalnom stanju slavnog košarkaša, govorila je njegova supruga za tamošnje medije.

"Moj muž je u takvom stanju da je potrebno da ponovo prolazi snimanje glave u narednih 10 do 14 dana. Ima otok. Može da raste, ali se još ništa ne zna, treba da leži i ne mrda", rekla je Anastasija i dodala:

"Leži i ne pomera se, ima kragnu oko vrata. U mozgu postoji vazduh, koji takođe nije izašao. To je ozbiljna dijagnoza. To je samo deo onoga što je opasno. Aleksej sada nije na intenzivnoj nezi, ali je u bolnici."

 

 

Nedavno je u javnost procureo snimak napada na ruskog košarkaša, gde se može videti rasprava, a potom i tuča Šveda i huligana. Iskusni bek je napadnut je više puta, a posle jednog udarca završio je na trotoaru, gde je prilikom pada glavom udario o betonski ivičnjak. On je ubrzo prebačen u bolnicu, a nakon brze intevencije policije, počinioci su uhapšeni.