Vesti iz košarke

Najbolji strelac "orlova" podržao KK Partizan: Mitrović uplatio 5.000 funti crno-belima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.04.2023 16:00
Najbolji strelac "orlova" podržao KK Partizan: Mitrović uplatio 5.000 funti crno-belima MN Press

Reprezentativac Srbije, golgeter Fulama i nekadašnji prvotimac Partizana, Aleksandar Mitrović podržao je akciju "Jedan Partizan imamo", koju je klub iz Humske pokrenuo kako bi vratio dug na ime poreza državi Srbiji.

Rekorder po broju postignutih golova u nacionalnom dresu uplatio je na račun KK Partizan 5.000 funti, što je oko 662.000 dinara. Mitrović se na taj način pridružio velikom broju javnih ličnosti koji žele da pomognu košarkaškoj sekciji crno-belih, ali i armiji navijača koja je već uplatila određena sredstva kako bi "parni valjak" rešio veliki problem.

TV Arena sport/ Screenshot

 

 

Najveća uplata do sada stigla je od anonimnog navijača i ona iznosi 12.000.000 dinara. Članovi Uprave KK Partizan su priložili po 100.000 evra.

Akcija "Jedan Partizan imamo" traje od 19. aprila do 13. maja.

"Jedine zvanične instrukcije za uplatu su one postavljene kroz zvanična glasila KK Partizan. Svedoci smo nekoliko pokušaja obmane putem društvenih mreža i ovim putem Klub apeluje na navijače da isključivo slede instrukcije za uplatu koje su istaknute kroz sajt i društvene mreže KK Partizan", stoji između ostalog u saopštenju KK Partizan.