Evroliga

Vildoza nakon pobede nad Olimpijakosom: Moram da napredujem u donošenju odluka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.04.2023 10:42
Vildoza nakon pobede nad Olimpijakosom: Moram da napredujem u donošenju odluka MN Press

Crvena zvezda je u 33. kolu napravila veliko iznenađenje tako što je u Beogradu savladala lidera Evrolige, Olimpijakos sa  87:79 (26:30, 19:17, 20:12, 22:20).

Jedan od najboljih na terenu bio je Argentinac, Luka Vildoza, koji je imao učinak od 12 poena, četiri skoak i pet asistencija:

"Bilo nam je važno kao ekipi da pobedimo. Nije važno da li smo u igri ili ne, kad god izađemo na parket želimo samo da pobedimo sve. To je bio naš mentalitet i večeras, a pošto imamo poslednju utakmicu protiv Fenerbahčea opet pred našom publikom, želimo isto da uradimo i naredni četvrtak. Očekujem da će nas navijači podržati, kao i svaki put dosad", rekao je Vildoza, pa dodao:

 

 

"Osećam se sjajno, posebno noge, vraća mi se i šut. Sada moram da napredujem još u donošenju boljih odluka na kraju, ali verujem da mi je već sada glava na mestu. Dobro sam", podvukao je Argentinca.

Podsetimo, u narednom kolu crveno-bele očekuje duel sa Fenerbahčeom u Beogradu, ali će pre toga gostovati čačanskom Borcu u okviru AdmiralBet ABA lige.