Vesti iz košarke

Problem za Zvezdu: Bolomboj propušta čitavu seriju finala KLS?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.06.2024 21:08
Košarkaš Crvene zvezde, Džoel Bolomboj MN Press
Košarkaš Crvene zvezde, Džoel Bolomboj

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak će započeti finalnu seriju KLS sa Partizanom. Ipak, sve su prilike da će biti značajno oslabljeni, s obzirom da Džoel Bolomboj najverovatnije neće moći da bude u sastavu. 

Nekadašnji igrač CSKA iz Moskve se povredio u polufinalnoj seriji sa FMP u toku duela sa Ognjenom Kuzmićem. Navodno, u pitnaju je ruptura mišića, a od stepena peha će zavisiti koliko će centar crveno-belih morati da odsustvuje pre nego što se konačno vrati na parket. 

MN Press

Džoel Bolomboj, košarkaš Crvene zvezde

Podsećamo, jedini centar u sastavu Partizana, Bruno Kaboklo, danas je napustio ekipu zbog privatnih obaveza u Orlandu. Srpski mediji prenose da je u pitanju suđenje, ali u svkakom slučaju, sve su prilike da ćemo sutra gledati okršaj sa manjkom klasične snage u reketu. 

Džoel Bolomboj bio je jedan od najuspešnijih košarkaša na Malom Kalemegdanu ove sezone. Posle prilično neuspešne epizode u Olimpijakosu, uspeo je potpuno da revitalizuje karijeru nastupajući za crveno-bele u Evroligi i šampionatu Jadrana. 

U pitanju je jedan od igraača čiji se ostanak u Crvenoj zvezdi ne dovodi u pitanje, s obzirom da je produžio ugovor, a takođe, u više navrata se kroz saradnju sa Milošem Teodosićem pokazalod da je jedan od najbitnijih igrača u redovima Janisa Sferopulosa. I dalje se čeka na zvanično saopštenje kluba povodom stanja američkog centra.