Vesti iz košarke

Obradović kivan na sudije posle poraza od Mege: Šta sam doživeo u ovim godinama...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.05.2024 22:40
Trener Partizana Željko Obradović tokom polufinalne serije sa Megom AdmiralBet ABA liga/Budućnosti VOLI/Filip Roganović
Trener Partizana Željko Obradović tokom polufinalne serije sa Megom

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se domognu finala Košarkaške liga Srbije, pošto su večeras poraženi od Mege (92:88) u drugoj utakmici polufinalne serije, pa će majstorica u četvrtak odlučiti ko će na megdan Crvenoj zvezdi, koja je prethodno bez većih problema savladala FMP.

Nakon susreta u dvorani "Dejana Milojevića", govorio je trener Partizana Željko Obradović, koji nije puno pričao o samoj utakmici, već je akcenat stavio na suđenje. 

"Čestitam Megi na pobedi i da probamo da se pripremimo za majstoricu", a onda je nastavio o arbitrima.

"Nisu baš okolnosti na konferenciju za štampu. Ova liga je takva, to se vidi. Da ja prvi put u životu govorim sudijama na Vi, a oni meni sa ti. I to šikaniranje u toku utakmice nisam doživeo. U ovim godinama to da doživljavam. Da u ovim godinama se obraćam sa Vi, a on meni kaže sedi dole, pusti mene da sudim. Da mu se najnormalnije obraćam", grmeo je Obradović.
 

 

 


"Da se obraćam za čelendž. Takva je ova liga, ali već sam posle zadnje utakmice nagovestio na šta će to da liči i kako će to da bude. Tu nema iznenađenja, sve je to nešto što smo očekivali. Valjda će neko povesti računa, ne znam ko će. Tu je gospodin delegat, njemu sam se obraćao u toku utakmice, imao sam lepu saradnju sa zapisničkim stolom i hvala im, ali protiv nekih stvari ne možete. To se zna šta je i kako je", zaključio je Obradović.