Vesti iz košarke

Milutinov jeste spreman, ali neće igrati protiv Zvezde: Grci čuvaju njega i Petruševa za meč protiv Fenera

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.04.2024 14:06
Nikola Milutinov Guliver/Stefanos Kyriazis
Nikola Milutinov

Postojala je šansa da će Nikola Milutinov zaigrati za Olimpijakos protiv Crvene zvede u utakmici 33. kola košarkaške Evrolige, ali najnovije infomacije iz Grčke govore da centar nacionalnog tima Srbije neće biti spreman do četvrtka uveče.

Mediji u ovo zeljmlji ističu da je reprezentativac "orlova" počeo da trenira sa ekipom nakon dvoipomesečne pauze zbog operacije, ali da trener Jorgos Barcokas neće da rizikuje u stavlja ga u tim.

 

 

Prema tim informacijama i Milutinov i Filip Petrušev, koji je takođe van ekipe zbog povrede, će biti spremni da se vrate na teren tek za meč poslednjeg kola elitnog ranga evropskog takmičenja protiv Fenerbahčea, koji je na programu naredne nedelje.

Olimpijakos trenutno zauzima šestu pozicijuna tabeli Evrolige s skorom od 20 poebda i 12 poraza, pa će s eu preostala dva kola boriti za što bolji plasman pred početak TOP 8 faze elitnig takmičenja.

Crvena zvezda je s druge strane, na 16. poziciji sa skorom od 11 pobeda i 21 porazom i bez ikakvih je izgleda barem da obezbedi plasman u novoformirani plej-in, za koji se bori drugi srpski tim Partizan.