Vesti iz košarke

Zoran Savić veruje u ostanak Željka Obradovića: Direktor Partizana potvrdio pregovore sa trofejnim trenerom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.03.2024 11:10
Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, na putu da produži saradnju sa crno-belima MN Press
Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, na putu da produži saradnju sa crno-belima

Navijači Partizana kao ozebli sunce čekaju konačnu vest o (ne)ostajanju Željka Obradovića na isteku košarkaške sezone 2023/24, kada mu se završava postojeći ugovor sa crno-belima, pa ih je sve obradovala najnovija izjava Zorana Savića.

Osvajač rekordnog broja Evroliga, sa nekoliko klubova, nedavno je jednim gestom pre utakmice sa Baskonijom dao do znanja "grobarima" da će im ispuniti želju i nastaviti da vodi nekadašnjeg vladara košarkaške Evrope, a sada je sportski direktor istog otišao korak dalje.

"Sve je to u toku. Mislim da tu neće biti problema", rekao je Savić u razgovoru za Telegraf. 

Bivši košarkaš optimista je i kada je u pitanju prolazak našeg predstavnika u plej-in EL, mada je porazom od Olimpijakosa maksimalno zakomplikovao tu misiju. Dva kola pre kraja ligaškog dela takmičenja smatra da nije ništa izgubljeno

"Verujem, sigurno. Imamo dve utakmice i mislim da ako neki normalni rezultati budu, mislim da možemo. Sve zavisi od nas. Sada u ovom momentu zavisi od drugih ekipa, ali mislim da imamo šanse da prođemo".

Crno-belima je još važnija odbrana titule u ABA ligi, jer je regionalno takmičenje izlazna stanica za Evroligu. 

"Sigurno, to nam je cilj bio na početku godine, da napravimo što bolji plasman u Evroligi i da osvojimo titulu (u ABA ligi). Borimo se za to i to je jedan od ciljeva ove godine",  poručio je Zoran Savić.