Vesti iz košarke

Andrej Kostić za TV Arena sport: Puno mi znači pomoć Teodosića, želim Partizan u finalu

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

16.02.2024 19:12
Andrej Kostić u dogovoru sa trenerom Janisom Sferopulosom MN Press
Andrej Kostić u dogovoru sa trenerom Janisom Sferopulosom

Crvena zvezda dobila je očekivano polufinalni duel Kupa Radivoja Koraća protiv ekipe Čačak 94, ali i talentovanog Andreja Kostića. Na duže staze jer ima svega 17 godina a već iskazuje veliki potencijal. 

Sedamnaestogodišnji igrač je odigrao kao mator, opravdao poverenje trenera Janisa Sferopulosa, saigrača i publike na utakmici u niškom Čairu. Odnosno, pokazao da je zaslužio debi u seniorskoj konkurenciji. 

"Divno je biti i u autobusu sa prvim timom, a kamoli igrati sa takvim igračima. Presrećan sam zbog dobijene šanse, večeras mi je ispunjen san", rekao je mladi košarkaš izveštaču TV Arena sport sa lica mesta. 

Mladi igrač ima privilegiju da stasava uz košarkaške veličine, poput nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije, velike internacionalne i klupske karijere, Miloša Teodosića.

"Puno mi znači njegovo prisustvo, kao i drugih starijih i odličnih igrača. Ne mogu opisati koliko sam srećan zbog toga što mogu da učim od njih. Volim da se ugledam na starije". 

 

 

Navijači Crvene zvezde aplauzima su pozdravili poteze Kostića, što mu je dalo posebnu snagu i inspiraciju.

"Mnogo mi je značilo kada sam ih čuo. Hvala im na tome".

Sledi drugo polufinale, a Kostić nema dilemu oko toga ko ga bi voleo u meču za titulu. 

"Partizan, naravno", kratko i jasno je poručio talentovani Kostić, novo potencijalno kadrovsko rešenje na poziciji beka, ali i po potrebi krila.