Vesti iz košarke

Mićić nakon istorijskog uspeha: Apsolutno zasluženo smo u polufinalu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

14.02.2024 21:20
Trener KK Čačak 94, Đorđe Mićić MN Press
Trener KK Čačak 94, Đorđe Mićić

Trener košarkaša Čačak 94, Đorđe Mićić izjavio je na konferenciji za medije nakon meča sa ekipom Borca, da je njegov tim aspolutno zasluženo izborio polufinale nacionalog kupa.

Košarkaši Čačka 94 plasirali su se večeras u polufinale Kupa Radivoja Koraća, pošto su večeras pobedili ekipu Borca iz Čačka rezultatom 73:64 u četvrtfinalu.

"Mi smo već plasmanom ovde napravili istorijski uspeh kluba. Ovo je još jedna nagrada što smo otišli korak dalje i to apsolutno zasluženo. Svi ljudi u klubu trebalo bi da budu zadovoljni. Kako je izvučen žreb, moji košarkaški su bili pod utiskom. Znamo koja je razlika između ekipa iz KLS i ABA lige. Za ovu utakmicu mi smo gledali našu šansu. Prvo da nam se ohlade glave, a onda da izađemo na teren i da uživamo. Mi smo mladi u svemu ovome i zato ova pobeda daje pozitivnu energiju da nastavimo ovako da radimo dalje", istakao je Mićić.

 

 

Bek Čačka 94 Petar Grojić dodaje da je ovo jedna od najboljih utakmica koju je odigrala njegova ekipa.

"Definitivno da je i najvažnija u istoriji kluba. Čestitam mojim saigračima, jer smo pokazali karakter posle nekih neugodnih poraza. Neverovatan je osećaj što smo prošli u polufinale. Svi smo heroji, nisu to samo poeni, zahvalio bih se svima njima", zaključio je Grojić.

 

Cup tree provided by Sofascore