Vesti iz košarke

Veliko priznanje za Jovicu Arsića; Srpski stručnjak učestvoje na Ol- star meču VTB lige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.02.2024 13:48
Jovica Arsić objašnjava sudiji Guliver/Imago Sports
Jovica Arsić objašnjava sudiji

Srpski košarkaški trener, Jovica Arsić, koji je nedavno prodružio ugovor sa ruskim Jenisejem, dobio je novo priznanje za sve ono što radi za promociju tamošnje košarke - pozvan je da učestvuje na Ol-star meču VTB lige.

Bivši trener čačanskog Borca biće deo stručnog štaba ekipe koju s aklupe predvodi Havijer Paskval, a koji je tu priliku dobio nakon povlačenja Velimira Perasovića koji ima zdravstvenih probelma.

"Velika mi je čast što sam dobio poziv da budem deo jedne ovako velike utakmice kao što je Ol-star meč VTB lige. Ovo je značajan događaj i verujem da će svi moći da uživaju. Kako igrači na terenu, tako i mi pored njega, ali pre svega zaljubljenici u košarku", rekao je Arsić i dodao:

"Takođe, vrlo sam ponosan na činjenicu da su poziv za ovaj susret dobila i četvorica igrača koje trenerim u klubu, što je samo potrvda da radimo dobro. Potrudićemo se da nastavimo tako."

Na klupi drugog tima ove egzibicione utakmice kao glavni trener će se naći Emil rajković, a pomagaće mu legendarni Jevgenij Pašutin.

Ol-star meč VTB lige zakazan je za nedelju 18. april, a direktan prenos ovog spektakla biće realizovan na kanalu TV Arena sport 4.