Vesti iz košarke

Saradnja se nastavlja još godinu dana: Jovica Arsić potpisao novi ugovor s Jelisejem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.01.2024 09:51
Jovica Arsić Guliver/Imago Sports
Jovica Arsić

Srpski košarkaški trener, Jovica Arsić prezeo je ruski Jelisej u leto 2023. godine, a nakon šet meseci zajedničkog rada dve strane su odlučile da produže ugovor do juna 2025. godine.

U klubu su zadovoljni kako nekadašnji član stručnog štaba reprezentacije Srbije vodi ekipu koja trenutno zauzima 5. mesto u VTB ligi sa skorom od 12 pobeda i devet poraza.

 

 

"Svi u klubu smo veoma zadoovljni kako ekipa izgeda i kako Jovica Arsić radi, pa smo odlučili da mu ponudimo produžetak saradnje što je on prihvatio i jako smo srećni zbog toga. Imamo jasnu viziju kako klub treba da se razvija u budućnosti i nastavićemo da radimo na tom projektu", rekao je direktor ruskog kluba, Vladimir Petrokovski.

Zadovoljstvo zbog produžetka saradnje nije krio ni bivši trener Zdravlja i Borca koji naglašava da je pred njim i njegovim sardnicma još mnogo posla.

"Sa ljudima u klubu imam odličnu saradnju, razmišljamona isti način i lako smo se dogovorili oko nastavka saradnje. ponudili su mi uslove koje nisam mogao da odbijem i sada svi zajedno možemo potpuno da se posvetimo onome što nas očekuje u narednom periodu. Znamo šta treba da radimo, imamo velike planove i ambicije koje ćemo pokušatui da ostvarimo jer nam se vizija razvitka kluba podudara", rekao je Arsić.