Evroliga

Virtusova pobeda nad Monakom dovoljno govori o snazi italijanskog tima: Kapiten Zvezde oprezan pred gostovanje u Bolonji

komentari (0)

Izvor: Tanjug

19.10.2023 17:36
Virtusova pobeda nad Monakom dovoljno govori o snazi italijanskog tima: Kapiten Zvezde oprezan pred gostovanje u Bolonji MN Press

Kapiten košarkaškog kluba Crvena zvezda Branko Lazić izjavio je danas da će se "crveno-beli" potruditi da u Bolonji odigraju najbolje što mogu i dodao da očekuje trijumf svog tima protiv Virtusa.

Crvena zvezda će sutra od 20.30 časova gostovati ekipi Virtusa u četvrtom kolu Evrolige. "Crveno-beli" su sinoć u Beogradu poraženi od Monaka 82:76.

"Virtus je fizički dominantan. Juče smo doživeli poraz usled nekih nesrećnih okolnosti, brzopletih poteza... Nema vremena da patimo. Iskoristićemo malo vremena za trening koje imamo, potrudićemo se da u Bolonji odigramo najbolje što možemo i ostvarimo pobedu", rekao je Lazić na konferenciji za medije.

On je istakao da je sa saigračima pričao posle poraza od Monaka. "Pokušavali smo da izvučemo pouke iz tog meča. Idemo dalje bez obzira na sve, pokušaćemo da u što kraćem vremenskom intervalu ispravimo greške. Virtusova pobeda nad Monakom je pokazatelj kako igraju i kako će oni igrati. Odradili smo video analizu i moramo biti spremni da odgovorimo na njihovu taktiku", istakao Lazić.

Nakon tri odigrana kola, Zvezda je na učinku 1-2, kao i Partizan, koga večeras očekuje susret sa Olimpijakosom u Grčkoj.
 

 

Standings provided by Sofascore