Vesti iz košarke

Nema sukoba Ivanovića i Bjelice: Oglašavanje Crvene zvezde povodom verovatnog razlaza sa bivšim NBA igračem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2023 11:54
Nema sukoba Ivanovića i Bjelice: Oglašavanje Crvene zvezde povodom verovatnog razlaza sa bivšim NBA igračem KK Crvena zvezda

Glavna jučerašnja košarkaška vest u Srbiji, pa i šire, odnosila se na Nemanju Bjelicu jer je sa mnogo strana stigla "dojava" da su slavni košarkaš i Crvena zvezda raskinuli saradnju posle samo mesec dana

Bivši reprezentativac Srbije, sa dugim stažom u Evroligi i NBA, nije to potvrdio ali ni demantovao, kao što se od njega nije mogla čuti nijedna reč povodom verzije po kojoj je odlučio da završi karijeru, ali se zato danas oglasio klub sa Malog Kalemegdana.

"Istina je samo jedna. Nema sukoba između Ivanovića i Bjelice. Oglasićemo se za nekoliko dana", poručio je novinarima klupski PR Igov Vujičin, opovrgavajući glasine o neslaganju trenera i iskusnog igrača dovedenog iz Fenerbahčea.

Za sada ostaju neozvaničene i tvrdnje da Bjelica ima ili je imao tzv. otvoren ugovor sa crveno-belima, što znači da su obe strane mogle u svakom trenutku da se raziđu, a Bjelica se vrati u turski klub, iz čijeg budžeta je trebalo, navodno, da bude pokriveno 80 odsto njegovih velikih primanja do kraja sezone. 

Ono što je neupitno jeste da Bjelica nije bio prisutan na nedavnom druženju sa medijima, kao i da njegovo ime nije osvanulo na sajtu Evrolige u delu rezervisanom za sastav Crvene zvezde.