Vesti iz košarke

Nemanja Bjelica potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom? Miloš Teodosić dobija bivše društvo iz reprezentacije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.09.2023 12:38
Nemanja Bjelica potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom? Miloš Teodosić dobija bivše društvo iz reprezentacije MN Press

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su sinoć treće mesto na jakom međunarodnom turniru u Kaljariju, a u nastavku priprema trebalo bi da im se pridruži bivši igrač crveno-belih Nemanja Bjelica.

"Telegraf" tvrdi da će krilo i po potrebi centar, pa i plejmejker, Fenerbahčea opet deliti svlačionicu i teren sa Milošem Teodosićem, samo ovog puta ne u reprezentaciji Srbije već u ekipi sa Malog Kalemegdana. 

Navodno, ugovor je već potpisan, mada će Zvezda zadržati pravo da ga u svakom trenutku otpusti, pošto će uvid u njegovo zdravstveno stanje dobiti tek kada se svojevremenoi najkorisniji akter Evrolige (MVP) priključi treninzima. 

 

 

Baš zbog povrede, eks član Kahe Laborala, Ulkera, Minesote, Sakramento kingsa, Majamija, Golden stejta... prošle sezone se samo sedam puta "svlačio" na mečevima elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Dobra stvar za Zvezdu je i to što je Fenerbahče pristao da plata čak 80 odsto zarade košarkaša sa svog platnog spiska. Bjelica ima 35 godina, a crveno-beli dres nosio je u periodu između 2008. i 2010. godine.