Nikola Jokić

Jokić za TV Arena sport pred finale NBA: Boston i Majami imaju svoja oružja, ali spremni smo na sve

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.05.2023 10:53
Jokić za TV Arena sport pred finale NBA: Boston i Majami imaju svoja oružja, ali spremni smo na sve Youtube/Printscreen

Srpski košarkaš, Nikola Jokić, govorio je na konferenciji koju je Denver napravio uoči finala NBA lige, gde će se Nagetsi sastati sa pobednikom duela Boston Seltiks - Majami Hit.

Nagetsi su se rutinski plasirali u finale pošto su bili ubedljivi protiv Los Anđeles Lejkersa sa 4:0 u seriji, ali još uvek nisu saznali protivnika, s obzirom na to da Majami i Boston odlučujuću sedmu utakmicu igraju u utorak ujutru (02.30, TV Arena 1 Premium).

Između ostalih, jedno od najzanimljivijih pitanja postavio je novinar TV Arena sport, Srđan Radojević. On je uporedio period kada su ljudi u Srbiji ustajali rano kako bi pratili NBA zbog Peđe Stojakovića i Vlada Divca, dok sada to rade zbog Jokića i Denvera:

"Pomenuo sam Peđu i Divca, ali ne sećam se stvarno, jer tada nisam ni pratio ni igrao košarku. Malo se sećam najboljih poteza, ali ne mogu ni rezultata da se setim, ni koliko je bilo u seriji", rekao je Jokić.

Potom je usledilo pitanje ko bi možda više odgovorao Denveru kao rival u finalu, Majami ili Boston, odnosno ko je bolji "meč-ap" za Jokića: Al Horford, Rob Vilijams ili Bem Adebajo?

"Što se tiče finala, nisam pratio ni četvrtu ni petu utakmicu. Ko dođe, tako ćemo se spremati. I jedni i drugi imaju da ponude svašta raznovrsno. Boston može da preuzima od 1 do 5, mogu da stave visokog i malog na mene i na Džamala, da se poigraju sa rotacijama i "meč ap-ima", dok je Majami sa druge strane dosta agresivniji, svaka utakmica sa njima je na krv i nož, dosta guranja i kontakta, mislim da i jedna i druga ekipa mogu da iznenade", podvukao je Jokić.