Nikola Jokić

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, s "Veliko hvala" dočekao povratak Jokića među "orlove"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.06.2024 18:16
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, radostan zbog povratka Nikole Jokića FOTO TANJUG/VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, radostan zbog povratka Nikole Jokića

Srbija je nedeljama čekala na odluku Nikole Jokića u vezi nastupa na Olimpijskim igrama, u Parizu ovog leta, a kada je selektor Svetislav Pešić objavio spisak kandidata za put na najveće sportsko takmičenje, s imenom zvezde Denvera, to je oduševilo celu naciju. Počev od predsednika države Aleksandra Vučića.

Toliko da je osetio potrebu da se putem društvenih mreža obrati višestrukom dobitniku MVP nagrade u NBA i povratnika u "orlovsko gnezdo", ali i saborcima jednog od najboljih igrača sveta pod obručima modernog doba, radostan što će aktuelni svetski prvak u najjačem sastavu napasti medalju na Igrama 2024. 

"Veliko hvala najboljem igraču na planeti i veliko hvala svim drugim srpskim reprezentativcima. Kakve god rezultate postigli u Francuskoj, Srbija će biti uz vas. Samo želim da vam kažem, da se cela Srbija nada da pobedite najjaču američku reprezentaciju svih vremena. Da pokažemo svetu ko je najbolji i ko je nepobediv. Živela Srbija", napisao je predsednik Srbije na svom Instagram nalogu.

Olimpijske igre u Parizu počinju 26. jula, naši košarkaši prvi meč u Lilu igraju protiv drim postave Sjedinjenih Američkih Država. Pešić će im suprostaviti svoju verziju tima iz snova, pod uslovom da Jokića, Bogdana Bogdanovića, Vasilija Micića i ostale zaobiđu povrede tokom priprema i test mečeva.