Nikola Jokić

Poznati svi termini plej-of serije duela Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa: Prvi sudar titana u nedelju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.04.2024 11:46
Nikola Jokić i Lebron Džejms predvodiće Denver i Los Anđeles Lejkers u doigravanju NBA Guliver/AP Photo/Jack Dempsey
Nikola Jokić i Lebron Džejms predvodiće Denver i Los Anđeles Lejkers u doigravanju NBA

Pobeda Los Anđeles Lejkersa nad Nju Orleansom "uparila" ih je sa Denverom u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije, a sada je poznato i kada će krenuti okršaji NBA zvezdi Lebrona Džejmsa (LA) i Nikole Jokića

Zemljaci alfe i omege Nagetsa iz Srbije, ali i širom sveta, kao i svi ostali poštovaoci majstorija pod obručem našeg povremenog reprezentativca u njegovim okršajima jedan na jedan sa fantastičnim Amerikancem imaće priliku da uživaju već u nedelju, 21. aprila po srednjeevropskom vremenu.

Prve dve utakmice se igraju u "Bol areni", na terenu tima iz Kolorada, kao bolje rangiranog u ligaškom delu takmičenja, zadnjeg dana ove sedmice i 23. aprila, posle čega slede dva okršaja u "Kripto areni" u kalifornijskom gradu. 

 

 

Treći susret zakazan je za 26. dan ovog meseca, a četvrti 48 sati kasnije, dok su novi potencijalni dueli predviđeni za 30. april, 3. i 5. maj. U slučaju da jedan od suparnika ne dođe do četiri potrebne pobede. 

Denver se nalazi u seriji od osam uzastopnih pobeda nad Los Anđeles Lejkersima, koji su poslednji put slavili u decembru 2022. godine, a kako će sada proći jedni i drugi pratite na kanalima TV Arena sport

NBA, plej-of mečevi prve runde 

Denver – LA Lejkers, 21. april (02:30)
Denver – LA Lejkers, 23. april (04:00)
LA Lejkers – Denver, 26. april (04:00)
LA Lejksers – Denver, 28. april (02:30)
Denver – LA Lejkers, 30. april 
LA Lejkers – Denver, 03. maj
Denver – LA Lejkers, 05. maj