NBA

Denver je ostao bez Brusa Brauna, ali ne brine: Odlična partija rukija Nagetsa u letnjoj ligi, bez minuta za Petruševa i Vukčevića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.07.2023 09:00
Denver je ostao bez Brusa Brauna, ali ne brine: Odlična partija rukija Nagetsa u letnjoj ligi, bez minuta za Petruševa i Vukčevića Guliver/AP Photo/Mike Kropf

Košarkaši Denver Nagetsa nadigrali su Majami Hit 112:81 i tako upisali prvu pobedu u ovogodnišnjem izdanju NBA letnje lige.

Franšizu iz Kolorada predvodio je Hanter Tajson sa 31 poenom (11/13 iz igre) i četiri skoka, tako pokazavši da je spreman odmah da doprinese novim pobedama Nagetsa.

Pratio ga je Džulijan Strouter koji je meč završio sa 23 poena, šest skokova i četiri asistencije, a Endru Fank je imao 14 poena i po četiri skoka i asistencije. Kod Nagetsa je bio primetan izostanak verovatno i najboljeg igrača u ovakvom sastavu, Pejtona Votsona, koji je prema svemu sudeći završio sa Letnjom ligom.

Dvojica srpskih predstavnika, Filip Petrušev i Tristan Vukčević nisu ulazili u igru za svoje ekipe. Filadefija je poražena od LA Klipersa 102:91, a Vašington je slavio u duelu sa Oklahomom 105:89.