NBA

Goran Dragić ne odustaje od NBA: Želim da se vratim u Majami

komentari (0)

Izvor: Tanjug

14.07.2023 23:05
Goran Dragić ne odustaje od NBA: Želim da se vratim u Majami Tanjug/AP Photo/Matt Marton

Slovenački košarkaš Goran Dragić ne planira da završi NBA karijeru, istakao je da bi najviše voleo da se vrati u Majami, prenosi Basketnjuz. Dragić (37) je za Majami igrao od 2015. do 2021. godine, a prošlu sezonu je započeo u Čikagu, a završio u Milvokiju.

"Glavna želja mi je da se vratim u Majami. Svi sada čekaju da Damijan Lilard odluči gde će da nastavi karijeru. Kada to bude poznato, otvoriće se prostor i za ostale igrače. Razgovaram sa nekoliko klubova, ali dosta toga će biti poznato za nekoliko dana kada vest bude objavljena", izjavio je Dragić za Siol.net.

 

 

Dragić je podsetio da njegova deca idu u školu u Majamiju.

"Tamo sam proveo najboljih sedam godina u karijeri, mislim da bi povratak u Majami bio šlag na torti. Neophodno je shvatiti da je NBA biznis i da se samo na kraju računaju rezultati. Majami je imao fenomenalnu sezonu, stigli su do finala NBA lige, a već su promenili pola tima. Danas možete da igrate za Majami, a već sutra ste u Memfisu. To je tako", istakao je slovenački košarkaš i dodao da je spreman za narednu sezonu.

Dragić je pored Majamija igrao za Slovan, Mursiju, Olimpiju, Finiks, Hjuston, Baskoniju, Toronto, Bruklin, Čikago i Milvoki.