Nikola Jokić

Uđe Srbin u Arenu, osvoji MVP nagradu, osvoji još jednu... : Kompanija Najki na originalan način čestitala NBA titulu Jokiću i Denveru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.06.2023 12:00
Uđe Srbin u Arenu, osvoji MVP nagradu, osvoji još jednu... : Kompanija Najki na originalan način čestitala NBA titulu Jokiću i Denveru Tanjug/AP Photo

Od kako je rano jutros, po srednjeevropskom vremenu, Nikola Jokić doveo svoj Denver do premijerne titule NBA šampiona u klupskoj istoriji ne prestaju da stižu čestitke na planetarnog košarkaškog megastara iz Sombora, jer je ce o svet prepoznao njegov pečat istorijskom uspehu ekipe Majka Melouna.

Kompanija Najki takođe se oglasila tim povodom, samo što je poznati američki proizvođač sportske opreme to uradio na originalan način. Njeni marketinški stručnjaci okačili su video na oficijelnom Tviter nalogu u kom su ispričali vic o najkorisnijem igraču cele ovosezonske plej-of serije, sa dva MVP priznanja za učinak u regularnom delu najjače lige na svetu. 

 

 

"Uđe Srbin u Arenu, osvoji MVP nagradu, osvoji još jednu. Odvede svoj tim u plej-of, onda dođu finala, osvoji prsten, okupi grad, svi su srećni. To je to, to je poenta vica", glasi šala, a u stvari ozbiljna istina, na čijem kraju stoji simbol krune uz potpis "Nema šale".