Nikola Jokić

Vlasnik Denvera u superlativu o Jokiću: Svi smo uzbuđeni u Denveru, titulu čekamo 47 godina!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.06.2023 11:30
Vlasnik Denvera u superlativu o Jokiću: Svi smo uzbuđeni u Denveru, titulu čekamo 47 godina! AP Photo/Jack Dempsey, File

Vlasnik Denvera Sten Kronke imao je samo reči hvale za srpskog centra Nikolu Jokića, posle pobede Nagetsa u Majamiju. Ekipa iz Kolorada slavila 108:95 u četvrtom meču serije i šansu da završi posao i osvoji dugo očekivanu titulu, imaće u noći između ponedeljka i utorka pred svojim navijačima u "Ball Areni".

Jedan od ključnih igrača Nagetsa u plej-ofu bio je Nikola Jokić. Pod komandom srpskog asa, izabranici Majka Melouna redom su pobeđivali Minesotu, Finiks i LA Lejkerse u post sezoni, da bi sada došli na prag istorijske titule. Protiv Majamija imaju uverljivih 3:1 i samo ih jedna pobeda deli od trofeja.

"Ova organizacija u 47 godina dugoj istoriji nije osvojila ligu, i svi u gradu su uzbuđeni. Izgradili smo tim koji konačno imamo, na sjajnim igračima poput Jokića i Mareja. Draftovali smo talente poput Portera i Brauna ove godine. To je sjajna grupa momaka i srećan sam zbog njih", rekao je Kronke i dodao.

"Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video. Dosta sam gledao košarku, igrao sam košarku, volim taj sport, moj sin je igrao na odličnom nivou… Nikola Jokić je nešto najimpresivnije što sam ikada video u košarci, on je neverovatan igrač", rekao je Kronke.

Sten Kronke pored Denvera, u vlasništvu ima NFL tim Los Anđeles Remse, zatim NHL ekipu Kolorado Avalanš. Fudbalski klub Kolorado Rapids, koji se takmiči u MLS ligi, a takođe je i vlasnik ženskog fudblaskog kluba Arsenal.