Nikola Jokić

Ako neko zaslužuje prsten, onda je to Jokić: Vlade Divac veruje u zemljaka i njegov Denver

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.05.2023 14:03
Ako neko zaslužuje prsten, onda je to Jokić: Vlade Divac veruje u zemljaka i njegov Denver MN Press

Ljubitelji košarke u Srbiji s nestrpljenjem čekaju veliko finale NBA lige, jer je naš reprezentativac Nikola Jokić prvi put u fascinantnoj karijeri u Sjedinjenim Američkim Državama, sa svojim Denverom, u prilici da stavi šampionski prsten na ruku.

Pod uslovom da on i njegovi Nagetsi nastave sa blistavim partijama iz regularnog dela sezone i plej-ofa, odnosno pre Majami Hita dođu do četiri pobede. Svojevremeno NBA star, Vlade Divac, veruje u svog zemljaka i tim iz Kolorada. 

 

 

Ako neko zaslužuje da dobije prsten onda je to Jokić. Definitivno je podigao lestvicu za sve, i onima pre njega i onima iza njega, tako smo veliki njegovi navijači i nadamo se Nikolinom uspehu ove godine. Divno ga je gledati", izjavio je Divac tokom aktuelnog boravka u Srbiji, a posle eliminacije njegovog nekadašnjeg tima Los Anđeles Lejkersa od Denvera u finalnoj seriji Zapadne konferencije. 

Što bi naš narod rekao, iz njegovih usta u božije uši, počev od utakmice u noći između 1. i 2. juna po srednjeevropskom vremenu (02.30, TV Arena 1 Premium). Prestali termini mečeva su 5, 8, 10, 13, 16. i 19. jun.