Novak Djoković

Novak Đoković o Nikoli Jokiću: Neverovatan je, za mene je najbolji košarkaš na svetu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

30.05.2023 08:30
Novak Đoković o Nikoli Jokiću: Neverovatan je, za mene je najbolji košarkaš na svetu Tanjug/AP Photo/Jack Dempsey

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, rekao je da je za njega Nikola Jokić definitivno najbolji košarkaš planete i da navija da osvoji NBA prsten.

Đoković je posle pobede nad Aleksandrom Kovačevićem 3:0 (6:3, 6:2, 7:6) u prvom kolu Rolan Garosa gostovao na "Tenis čenel" televiziji gde je osim na teniska, odgovarao i na pitanja o centru Denver Nagetsa. Voditelje je zanimalo da li Đoković prati igre Jokića u NBA ligi, a teniser je oduševljeno počeo da komentariše dvostrukog MVP-a NBA lige.

"Džoker" - uskliknuo je oduševljeno Đoković, a novinari su konstatovali: "Drugi Džoker!" Đoković je nastavio sa pričom o Jokiću:

 

 

"Tako je, 'Sombor šafl'. Gledao sam na Instagramu NBA lige, postavili su neke od njegovih šuteva koje je izveo sa jedne noge u padu, preko Entonija Dejvisa i Lebrona. To je neverovatno. On je MVP za mene sigurno'', rekao je Đoković.

Novinari su zatim upitali Đokovića da li može da skoči više od Jokića:

"Ne. Mislim da niko ne može da uradi to što on sad radi. On je definitivno najbolji košarkaš na svetu. Navijam za njega, on je neverovatan, ponos Srbije. Svi smo ponosni na njega. Nadamo se da će osvojiti svoj prvi prsten", zaključio je Đoković.