NBA

(VIDEO) Stef Kari sa suzama u očima posmatrao isključenje Drejmonda Grina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 18:50
Stef Kari i Drejmond Grin Tanjug/AP Photo/Wilfredo Lee, File
Stef Kari i Drejmond Grin

Košarkaš Golden stejta Stef Kari sa suzama u očima posmatrao je isključenje saigrača Drejmonda Grina na utakmici sa Orlandom.Temperamentni centar je već u trećem minutu zaradio dve tehničke, što je i za njegove standarde, van svake pameti.

Zbog prigovora sudiji Grin je morao ranije na tuširanje, a navodno mu je zasmetao prekršaj koji je prethodno dosuđen Endruju Viginsu. Golden stejt i bez njegove pomoći na kraju slavio rezultatom 101:91, a najupečtljiviji utisak bila je reakcija Stefa Karija.

As Voriorsa sa suzama u očima posmatrao je isključenje saigrača, koji zbog sličnih ispada već propustio 16 utakmica ove sezone.
 

Prvi put zbog "gušenja" Rudija Gobera, drugi zbog "pesničenja" Jusufa Nurkića, pa je neko vreme morao i na pauzu. Pored suspenzije, Grin je dobio zadatak da  porazgovara i sa stručnim licem. A, očigledno, rehabilitacija nije urodila plodom.

Temperamentni centar nastavio je po starom, nedavno je imao i jedan grub faul nad Petijem Milsom, a po licu Stefa Karija koji govori sve, pitanje je hoće li se Grin primiriti pred početak plej-ofa i da li će možda "popiti" još koju suspenziju do starta istog.