NBA

Navijači Filadelfije mogu da odahnu: Džoel Embid na terenu i pre početka plej-ofa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2024 17:25
Košarkaš Filadelfije Džoel Embid Tanjug/AP Photo/Chris Szagola
Košarkaš Filadelfije Džoel Embid

Košarkaš Filadlefije Džoel Embid uskoro se vraća na parket, a prema pisanjima NBA insajdera Adrijana Vojnarovskog, postoji optimizma da se aktuelni MVP vrati i pre završetka regularnog toga sezone.

Zvezda Seventisiksersa i jedan od, sada već bivših kandidata za MVP nagradu, proveo je dva meseca van parketa zbog pokidanog meniskusa levog kolena. Zbog toga je i početkom februara morao na operaciju, posle čega se digla panika među navijačima Filadelfije da li će se kamerunski centar vratiti za plej-of. A, prema poslednjim informacijama iz NBA lige, sva je verovatnoća da hoće.

"Rečeno mi je da nije pitanje da li će, već kada", rekao je Adrijan Vojnarovski, dok je trener Filaldefije Nik Nurs izjavio da postoji velika verovatnoća da će se vratiti i pre početka plej-ofa.
 

Ostaje, doduše, pitanje u kakvom će se stanju vratiti za odlučujući deo sezone pošto je preskočio dobar broj utakmica u poslednja dva meseca. A, budući da je poznat po lošem zdravlju i slabim kolenima, ne očekuje se da će u plej-ofu imati istu minutažu kakvu je imao tokom regularne sezone, gde se sjajnim partijama još jednom istakao za MVP priznanje.
 

 

Standings provided by Sofascore