Evroliga

Rasprodate karte protiv Reala! Navijači Partizana "otkupili" Arenu: Očekuje se još jedna rekordna poseta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.04.2023 16:25
Rasprodate karte protiv Reala! Navijači Partizana "otkupili" Arenu: Očekuje se još jedna rekordna poseta MN Press

Ulaznice za treći meč četvrtfinalne serije Evrolige između Partizana i Real Madrida koji je na programu 2. maja u Štark Areni, rasprodate su za jedan dan, saopšteno je na društvenim mrežama crno-belih.

Interesovanje navijača bilo je ogromno tokom čitave godine, simpatizeri beogradskog kluba nisu želeli da propuste jednu od ključnih utakmica ove sezone, pa su karte planule u roku od nekoliko sati. Iz Partizana najavljuju još jednu rekordnu posetu, a prema prvim procenama očekuje se minimum 20.000 navijača na tribinama. 

 

 

Takođe, generalni sponzor Partizana kompanija MozzartBet napravila je jedno iznenađenje za sve navijače, obezbedila je specijalne majice za gledaoce, koji će 2. maja doći u najveću dvoranu u Srbiji i davati podršku izabranicma Željka Obradovića na putu ka fajnal foru.

Partizan vodi u 1:0 u seriji, koja se igra na tri pobede. Srpski tim je pre dva dana na slavio u Madridu 89:87, trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi, a drugi meč je na programu večeras od 20:45. Eventualna četvrta utakmica igra se 2. maja u Beogradu, a potencijalna peta, 9. maja u Madridu.