Evroliga

Ataman potvrdio interesovanje Panatinaikosa: Normalno je da stižu ponude, ali još uvek se ni sa kim nisam video

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.04.2023 15:50
Ataman potvrdio interesovanje Panatinaikosa: Normalno je da stižu ponude, ali još uvek se ni sa kim nisam video MN Press

Trener Efesa, Ergin Ataman, govorio je na konferenciji za medije nakon ubedljivog poraza njegove ekipe od Fenerbahčea 103:86.

Pre svega, iskusni stručnjak je prokomentarisao situaciju sa kraja utakmice, kada je na više od 30 sekundi do kraja odlučio da se rukuje sa Dimitrisom Itudisom i napusti teren.

Kako kaže, to je uradio da ne bi bio meta navijača Fenera koji su pred kraj utakmice počeli da ga vređaju.

 

 

Potom se osvrnuo na potencijalni odlazak sa klupe još uvek dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope.

"Ne želim sada da ulazim u stvari oko ugovora. U narednim mesecima u Efesu će se praviti planovi u vezi sa igračima i trenerima. Ne verujte lažnim glasinama. Svako svakom može dati ponudu. Nema dogovora. Idemo dalje", rekao je Ataman i dodao:

"Mi smo kao porodica u Efesu. Analiziraćemo ovosezonski neuspeh. Videćemo posle toga. Sezona još nije završena".

 

 

Navodilo se prethodnih dana da je Panatinaikos zaintresovan da dovede Atamana, a turski stručnjak potvrdio je da mu je stigla ponuda, ali da se ni sa kim nije video.

"Sve su to spekulacije koju je stvorila štampa. Nikada se nisam sreo lice u lice sa bilo kim. Naravno, stigla mi je ponuda. Zahvalili smo im se i rekli da ćemo u narednom periodu sagledati situaciju. Tokom ovog perioda stižu mnoge ponude meni i igračima. Prirodna stvar", istakao je Ataman.