Evroliga

Saša Obradović "završio" najvažnije pojačanje: Majk Džejms veran Monaku do 2027. godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.06.2024 14:54
Američki plejmejker Majk Džejms ostaje u Monaku još tri sezone MN Press
Američki plejmejker Majk Džejms ostaje u Monaku još tri sezone

Danima se spekulisalo, a sada smo, prema navodima pouzdanih francuskih medija, pred poslednjim činom - Majk Džejms produžiće ugovor sa Monakom i obavezati se na trogodišnju vernost Saši Obradoviću. Kako je naveo francuski novinar Gabrijel Žuve, Monako i američki plejmejker, postigli su definitivan dogovor o produžetku saradnje i samo nas "sati" dele od ozvaničenja iste.

Majk Džejms, koji je u više navrata isticao da bi voleo da osvoji Evroligu pod komandom Saše Obradovića, ostaće u Monaku do leta 2027. godine, a od kluba će za taj period inkasirati neverovatnih devet miliona evra. Odnosno, tri po sezoni.

"Ovo mi je treća sezona u Monaku i bilo bi sjajno da nastavim ovde i osvojim Evroligu sa istim trenerom. To bi bilo ostvarenje sna i to je cilj. Ali, sada to deluje jako daleko, pošto smo u finalu francuskog prvenstva.

Cilj svih nas je da ispunjavamo ciljeve, da idemo do kraja. Nisam siguran da sam stigao do kraja puta sa Monakom, ali nikad se ne zna. Nadam se da ćemo osvajanjem titule u Francuskoj nastaviti niz i da ćemo nastaviti dalje zajedno. Ništa nije dogovoreno", rekao je nedavno rekorder Evrolige po broju postinutih poena i aktuelni MVP.