Evroliga

Jan Veseli emotivan nakon dočeka, progovorio i o povratku u Partizan: Videćemo!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.03.2023 23:51
Jan Veseli emotivan nakon dočeka, progovorio i o povratku u Partizan: Videćemo! MN Press

Uprkos velikoj borbi, košarkaši Partizana nisu izašli na kraj sa Barselonom, koja je u 31. kolu Evrolige slavila u Beogradu 89:80. 

Pored lepe i dinamične košarke, susret u Štark Areni protekao je u neverovatnoj atmosferi koju su napravili simpatizeri domaćeg tima. Zvanično je bilo preko 20.000 navijača, a izuzev ogromne podrške koju su pružali svom timu sa tribina, popularni "grobari" umeli su da pozdrave i košarkaše iz suparničkog tabora.

Naravno, u pitanju je krilni centar Katalonaca Jan Veseli, nekadašnji košarkaš Partizana, koga su navijači u Areni dočekali ovacijama uz pesmu poruke da se vrati među crno-bele...

"Neverovatan doček. Bilo je vrlo emotivno. Stvarno sam se trudio da me ne pogodi mnogo. Pogodilo me na početku, a posle sam se vratio sebi. Bilo je vrhunski. Stvarno sam uživao u atmosferi. Neverovatno je bilo. Bukvalno sam se setio starih vremena pre nego što sam otišao iz Partizana. Stvarno je bilo fenomenalno.", rekao je Čeh posle utakmice i dodao:

"Mi smo znali i spremali smo se da će biti teren težak. Znali smo da treba da igramo fokusirano što smo uradili. Mislim da smo uradili dobar posao po tom pitanju."

 

 

Prokomentarisao je i povratak Željka Obradovića u Partizan.

"Mislim da je bilo očekivano. Ja stvarno nisam očekivao kada je došao. A, svi znamo koliko on voli Partizan i verujem da mu je to bila želja da se vrati u karijeri. Radi neverovatno stvar.  Nismo imali vremena, nismo se ni videli. Mi smo kasnili malo na trening. Uvek mi je drago da ga vidim."

A, onda je i odgovorio pitanje koji svi navijači Partizana žele da čuju. Hoće li se vratiti u crno-beli tabor?

"Videćemo. Ne želim da obećavam nešto što neću da ispunim. U Partizanu sam igrao vrhusnku košarku i uživao sam. Navijači, rad sa Duletom. bilo je vrhunski, videćemo", zaključio je Čeh.