Evroliga

Olimpijakos se pojačava za nerednu sezonu: Klub iz Pireja želi Evansa i Dorsija

komentari (0)

Izvor: Tanjug

18.04.2024 15:52
tajler Dorsi MN Press
tajler Dorsi

Košarkaški klub Olimpijakos planira da na kraju sezone angažuje igrača Žalgirisa, Kinana Evansa i Tajlera Dorsija iz Fenerbahčea, prenosi specijalozovani košarkaški portal Sportando.

Evans (27) je ove sezone u Evroligi odigrao 34 utakmice, a prosečno je postizao 17,3 poena po meču i on bi trebalo da potpiše dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

Amerikanac je član Žalgirisa od 2022. godine, a pre toga je, između ostalih, igrao za izraelske timove Makabi iz Tel Aviva i Hapoel iz Haife, bio je i član i Igokeee, a krajem prošle godine se pominjao njegov dolazak u Partizan ili Crvenu zvezdu.

 

 

Sportando navodi da čelnici Olimpijakosa žele da pojačaju bekovsku liniju zbog čega planiraju da angažuju i Tajlera Dorsija iz Fenerbahčea.

Dorsi (28) je navodno već odlučio da na kraju sezone napusti Fenerbahče, a trenutno pregovara sa Olimpijakosom čiji je član već bio u sezoni 2021/2022.

Olimpijakos će u četvrtfinalu plej-ofa Evrolige igrati protiv Barselone, a prva dva meča na programu su naredne nedleje u prestonici Katalonije.