Evroliga

Miško Ražnatović potvrdio: Džanan Musa ostaje u Madridu do leta 2025. godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.02.2024 16:10
Košarkaši Real Madrida, Džanan Musa i Serhio Rodrigez MN Press
Košarkaši Real Madrida, Džanan Musa i Serhio Rodrigez

Džanan Musa će nositi dres Real Madrida i naredne sezone, potvrdio je njego agent Miško Ražnatović. Jedina opcija da reprezentativac Bosne i Hercegovine napusti prestonicu Španije jeste u slučaju da stigne ponuda iz NBA lige.

Musa je u Madrid stigao u julu 2022. godine i potpisao je dvogodišnji ugovor. Očigledno je postojala opcija produžetka na još jednu sezonu (takozvani 2+1 ugovor), te će on ostati i naredne sezone u redovima aktuelnog šampiona Evrope.

 

 

Košarkaš Bosne i Hercegovine je jedan od nosioca ekipe Real Madrida. Ove sezone u proseku beleži 13,5 poena, 2.6 skokova i 2.5 asistencija u Evroligi. Gotovo iste brojke ima i kada je u pitanju nacionalno prvenstvo Španije.

"Kraljevski klub" se sada okreće drugim igračima kojima na leto ističu ugovori. Tu se pre svega misli na Valtera Tavaresa, Marija Hezonju i Vensana Poarijea. Neizvesna je budućnost i Serhija Rodrigeza, kao i Serhija Ljulja, dok će Rudi Fernandez nakon ove sezone završiti karijeru.

Iz Španije su stigle informacije kako je Džanan Musa imao ponudu Partizana, ali je šampion AdmiralBet ABA lige odmah negirao bilo kakav kontakt sa njim ili njegovim agentom.