Evroliga

Vasilije Micić objasnio odluku: Nisam promenio agenta, samo će me u NBA predstavljati Džejson Ren

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2023 17:48
Vasilije Micić objasnio odluku: Nisam promenio agenta, samo će me u NBA predstavljati Džejson Ren MN Press

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je srpski košarkaš prekinuo saradnju sa dugogodišnjim agentom, Miškom Ražnatovićem, ali je sjajni plejmejker u razgovoru za portal "BasketNews" pojasnio svoju odluku.

Član Anadolu Efesa istakao je da će za njegove odnose sa NBA timovima biti zadužen Džejson Ren iz agencije "Vaserman", dok će ga u Evropi predstavljati Miško Ražnatović.

"Nisam promenio agenta. Od 2010. Miško Ražnatović mi je agent i tako ostaje. Moja je odluka da me u NBA predstavlja gospodin Džejson Ren", rekao je Micić za "BasketNews".

Što se tiče Micićeve NBA karijere, njega su 2014. godine sa 52. pozicije izabrali Filadelfija Seventisikstersi, koji su prava na beka prosledili u Oklahomu 2020. godine u trejdu koji je poslao Ala Horforda u Tandere, a put tima iz Pensilvanije krenuo je Deni Grin.

Micić sa Efesom ima trogodišnji ugovor, trenutno je u drugoj godini, ali postoji izlazna klauzula koja bi mu omogućila ovog leta da ode u NBA.

Kako je i sam navodio u prošlosti, u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu voleo bi da igra za neku ekipu koja napada titulu, ali i u kojoj bi imao određenu ulogu.