Evroliga

Voleo bih da igram u Barseloni: Vasilije Micić zna gde bi išao ukoliko se vrati u Evropu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.03.2024 10:41
Vasilije Micić iz vremena dok je nastupao za Oklahomu Guliver/AP Photo/Gerald Herbert
Vasilije Micić iz vremena dok je nastupao za Oklahomu

Od kako je stigao u Šarlot Hornetse, srpski košarkaš Vasilije Micić pruža mnogo bolje partije u NBA ligi nego dok je bio član Oklahome.

Nedavno je prvi put u karijeri dobio priliku da bude starter na jednom meču u najjačoj ligi na svetu i na tom susretu je postigao 12 poena, što samo govori koliko se dobro snašao u ovoj ekipi.

Zbog takvih njegovih igara više se i ne govori toliko glasno o njegovm povratku u Evropu, ali ukoliko bi do toga, ipak, došlo, srpski reprezentaivac kaže da bi voleo da igra u Španiji.

 

 

"Naravno da bih voleo da budem član Barselone. To je jedan od najvećih klubova u Ervopi. Tokom karijere sam već jendom bio blizu toga da potpišem ugovor sa ovim španskim klubom, ali se to nije dogodilo", otkrio je Micić u razgovoru za španske medije.

Ukoliko do povratka u Evropu zaista dođe, reprezentativac Srbije ističe da bi ozbiljno razmislio i o ponovnom oblačenju dresa turksog Efesa sa kojim je ostvario najveće uspehe u karijeri.

"Efes je klub u kojem sam proveo pet godina, ostvarili mso mnogo dobrih rezultata, dva puta bili šampioni Evrope i to je klub koji mi je i dalje u srcu", rekao je Micić.