Evroliga

Novogodišnji koktel KK Partizan: Predsednik, Ostoja Mijailović sumirao svoj mandat u klubu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.12.2023 20:15
Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović MN Press
Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović

Predsednik košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović, obratio se na koktelu svim prisutnim igračima, novinarima i prijateljima kluba.

Prvi čovek crno-belih je započeo govor poprilično emotivno i istakao da mu je čast što je na čelu kluba.

"Pre svega hvala što ste došli na ovo crno-belo porodično druženje. Ja se sa ovoga mesta sedmi put obraćam, dakle sedam godina sam na čelu kluba, to je pitanje časti, a ne nečega drugoga. Kada pogledam i pomislim šta smo prošli za ovih sedam godina kao crno-bela porodica, od jednog teškog ponora do velike organizacije koja je ostavila veliki trag prošle sezone, iskreno da vam kažem plače mi se. Verujem da se to radi i mojim kolegama koji su saborci sa mnom sedam godina." rekao je Mijailović.

Izjavio je i kako je ova godina bila izuzetno uspešna i posebno se zahvalio navijačima koji su verovali da će se klub vratiti tamo gde pripada.

"Godina koja je ostala iza nas, bila je poprilično uspešna. To je godina u kojoj smo završili takmičenje u Evroligi sa uspešnim rezultatom, jednom velikom organizacijom, gde smo više od pola miliona ljudi dočekali u Evropi, a imali 397 miliona pregleda imali na raznim mrežama Evrolige. Osvojili smo ABA ligu nakon osam sezona i osam sezona verovanja crno-belih navijača. Hvala im od srca što su verovali da ćemo doći tamo gde pripadamo, a to je da budemo prvi u Jadranu i među najboljima u Evropi. Hvala prošloj generaciji na prošloj sezoni, celom stručnom štabu, ljudima iz kluba koji su radili da organizacija bude velika, sponzorima koji su uložili puno novca i navijačima koji su kupovali karte."

Kada je u pitanju ova sezona, predsednik aktuelnog šampiona ABA lige je zamolio za strpljenje i da će račune svoditi na kraju sezone.

"Ova sezona je u Evroligi počela uspešno, u ABA ligi je počela uspešno, izgubili smo nekoliko utakmica i s tim u vezi sam hteo da kažem da verujete ovim momcima, nemojte nam suditi na pola sezone, račune ćemo svoditi na kraju sezone. Želim vam uspešnu Novu godinu, Božićne praznike, a mi da sve više volimo i bodrimo naš Partizan, živi bili." zaključio je Mijailović.