Evroliga

Uživao sam u Zvezdi, biće to specijalan momenat za mene: Ivanović pred duel sa bivšim klubom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.12.2023 20:26
Trener Baskonije Duško Ivanović MN Press
Trener Baskonije Duško Ivanović

Crvena zvezda u petak od 20:30 gostuje Baskoniji u 13. kolu Evrolige, na čijoj klupi sedi bivši stručnjak srpskog tima - Duško Ivanović. Crnogorski trener preuzeo je crveno-bele tokom protekle sezone, da bi početkom ove napustio Mali Kalemengdan i vratio se na klupu španskog tima, gde je ostvario najbolje rezultate u trenerskoj karijeri.

Sada će imati priliku da odmeri snage protiv sastava koji je on lično pravio ovog leta, a uoči duela sa Zvezdom rekao je da će to biti specijalan momenat za njega.

"Uživao sam u Crvenoj zvezdi. Veliki klub, sa ogromnim brojem navijača i tradicijom, Biće to specijalan momenat za mene. Ipak, više nisam trener tog tima. Uvek je teško za mene igrati protiv nekog od bivših klubova u kojima sam radio, ali šta da se radi, moramo da se takmičimo", rekao je između ostalog Ivanović.

Baskonija će ovaj susret dočekat u daleko boljem raspoloženju od rivala, pošto od dolaska Ivanovića, španski klub igra kao preporođen i trenutno je na petom mestu Evrolige sa učinkom 7-5. Sa druge strane, Zvezda je na 16. poziciji tabele sa četiri pobede i osam poraza.

 

Standings provided by Sofascore