Evroliga

Etorine Mesina: Uvek mi je lepo u Beogradu, osećam se kao polu Srbin!

komentari (0)

Izvor: Tanjug

25.11.2023 10:21
Trener Armanija Etore Mesina na utakmici sa Crvenom zvezdom MN Press
Trener Armanija Etore Mesina na utakmici sa Crvenom zvezdom

Trener košarkaša Armanija Italijan Etore Mesina rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom (93:71) u meču 10. kola Evrolige da se oseća kao polu Srbin, pošto je tokom karijere sarađivao sa brojnim srpskim košarkašima.

"Čestitam mojim igračima, ovo je veoma važna pobeda za nas. Uspeli smo da se podignemo posle nekoliko loših utakmica u Evroligi i Seriji A, radili smo naporno i stigle su pobede nad Efesom i Zvezdom. Savladali smo veoma dobar tim pred 20 hiljada njihovih navijača (19.854, prim. aut.)", rekao je Mesina na konferenciji za medije posle meča.

Mesina je naglasio da se uvek odlično oseća u Beogradu i Srbiji. "Sa koliko sam srpskih igrača sarađivao mogu da kažem da sam polu Srbin. Uvek mi je je veliko zadovoljstvo da dođem u Srbiju i da igram utakmice ovde".

Osvrnuo se i na fenomenalnu partiju Maodoa Loa, koji je postigao 32 poena, uz šut za tri 6/7. "Lo je odigrao fenomenalno, ali nije samo imao izuzetne procente, već je i na terenu donosio odlične odluke oko šuteva i rešenja u napadu", zaključio je Mesina.

Standings provided by Sofascore