Evroliga

Željko Obradović pred Efes: Odbrana će biti ključ uspeha u Istanbulu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.11.2023 22:50
Trener Partizana Željko Obradović ABA liga
Trener Partizana Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović istakao je pred duel sa Efesom u meču 10. kola Evrolige da će njegova ekipa morati ozbiljno da obrati pažnju na defanzivne zadatke ako želi da zabeleži povoljan rezultat u Istanbulu.

"Veoma važna utakmica protiv veoma dobrog tima. Neke informacije su da oni imaju probleme kao mi sa povređenim igračima, to će se sve znati na dan utakmice. Efes je ekipa koja ima mnogo kvaliteta i napadački i odbrambeno, projektovana je za najviše ciljeve", rekao je Obradović i dodao: 

"Poznajem trenera, bio je moj pomoćnik u Fenerbahčeu sedam godina i ponovo treba da se vratim i počnem od onoga što je najslabije kod nas, a to je odbrana. Moramo da igramo mnogo bolju odbranu ako želimo da dobijemo utakmicu."

Mateuš Ponitka očekuje tešku utakmicu u "Sinan Erdem" dvorani.

"Očekujem tešku utakmicu, kao i svaku. Svaki meč je težak, ali ovo je najviši nivo košarke, tako da treba da budemo spremni za tešku borbu. Da se takmičimo i ostanemo zajedno. Oni imaju probleme, mi imamo svoje probleme, ali na kraju krajeva, idemo tamo da se borimo i ostvarimo pobedu."

Partizan i Efes imaju isti učinak nakon devet odigranih kola u Evroligi. Po četiri pobede i pet poraza.
 

 

Standings provided by Sofascore