Evroliga

Ergin Ataman u svom stilu: Rezervišite karte za plej-of, borićemo za titulu Evrolige

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.11.2023 17:38
Trener Panatinaikosa, Ergin Ataman Guliver
Trener Panatinaikosa, Ergin Ataman

Panatinakos je danas prezentovao novog sponozora, kompaniju AKTOR, koja će činiti i deo imena kluba (Panatinaikos AKTOR). Upravo zato je sazvana konferencije za medije na kojoj je Ergin Ataman predstavio i svoju viziju vezanu za budućnost atinske ekipe.

Dvostruki šampion Evrope je izjavio kako bi navijači "zelenih" trebalo što pre da osiguraju svoje karte za gostovanja u plej-ofu Evrolige, šta više i za Fajnl For u Berlinu. Upravo u prestonici Nemačke je Panatinaikos osvojio svoju petu evropsku titulu 2009. godine pod vođstvom Željka Obradovića. Grci se nadaju da bi nakon 14 godina konačni mogli da se vrate na vrh Evrope.

 

 

"Svi u Evropi pričaju o atmosferi u hali Panatinaikosa, pogotovo na utakmici sa Virtusom. U pitanju jedan od klubova koji navijači najviše prate. Svi na društvenim mrežama pričaju o atmosferi." nahvalio je svoje fanove turski trener.

"Hteo bih da čestitam upravi na odličnom sponzorstvu sa velikom kompanijom. Veoma je bitno... Kada budem tražio još novca." u šali je rekao Ataman, pa nastavio".

"Pokušavaju da nam daju sve što nam je potrebno da napravimo odličnu ekipu. Razumeju vrednost Panatinaikosa i otvoren je put za druge kompanije da dođu. Uskoro ćemo rasprodati sve naše mečeve. Apelujem na navijače da kupe karte za sledeće utakmice, za plej of, možda čak i za Fajn For. Borićemo se za titulu Evrolige." najvio je uvek optimističan Ergin Ataman.

Ekipa Panatinaikosa se trenutno nalazi na petoj poziciji u Evroligi i ima skor 5-4. Sledeću svoju utakmicu će igrati upravo u "OAKA Areni" gde će dočekati Valensiju.