Evroliga

Lesor odgovorio na prozivke navijača Panatinaikosa: Košarkaši Partizana su moja braća

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2023 10:46
Lesor odgovorio na prozivke navijača Panatinaikosa: Košarkaši Partizana su moja braća MN Press

Francuski košarkaš i bivši centar Partizana Matijas Lesor odgovorio je na prozivke navijača Panatinaikosa posle utakmice sa Baskonijom u "OAKA" Areni. Grčki tim slavio je 95:81 upisavši drugu pobedu u Evroligi ove sezone, a jedan od najboljih košarkaša Panatinaikosa bio je Matijas Lesor sa 23 poena.

Posle utakmice, Lesor je dao izjavu koja se tiče njegove podrške Partizanu, nakon pobede nad Crvenom zvezdom u "večitom derbiju". Naime, po završetku utakmice u Areni, košarkaši Partizana pozvali su Lesora, kako bi zajedno sa njim, barem preko telefona, proslavili pobedu nad velikim rivalom. Što se nije dopalo navijačima Panatinakosa. 

Lesora su napali preko društvenih medija, gde su dovodili u pitanje njegovu privrženost klubu, pa je Francuz osetio potrebu da se opravda i razjasni situaciju.

"Nažalost, video sam na društvenim mrežama, ali ne obraćam pažnju na to. Da rasčistimo, nekada sam već pričao o tome, rekao sam da imam braću u timu, a s njima ću pričati i za 10 godina, javljaću se na telefon. I dalje ću ih zvati, jer su mi braća. Nisu samo prijatelji, nisu to samo "ljudi u timu", proživeli smo mnogo stvari zajedno, postali smo bliski. Kada braća pobede, ja sam srećan. Večeras sam pokazao da igram za ovaj tim i da sam igrač Panatinaikosa i da ću svaki put dati sve od sebe da pobedim. Ali, ova utakmica (derbi sa Zvezdom) je bila važna za Partizan, bio sam srećan. Bio sam kod kuće, pozvali su me, javio sam se kao što bi se javio svakome. Slavili su s navijačima, lepo je što su i oni pomislili na meče, to samo pokazuje našu vezu i koliko poštovanja i ljubavi imamo jedni prema drugima", rekao je Lesor.