Evroliga

Vladimir Lučić pred Zvezdu: Kampaco će ih dodatno pojačati, ali nadamo se pobedi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.03.2023 20:38
Vladimir Lučić pred Zvezdu: Kampaco će ih dodatno pojačati, ali nadamo se pobedi MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u narednom kolu Evrolige gostuju Bajernu u Minhenu u četvrtak od 19.00.

Srpski reprezenativac u redovima nemačkog tima, Vladimir Lučić, istakao je da se nada pobedi protiv srpskog šampiona u 26. kolu:

"Crvena zvezda ima jak tim, pogotovo sada sa Kampacom, koji je jedan od najboljih bekova u Evroligi. On ima neverovatan kvalitet u napadu", rekao je Lučić.

Crveno-beli su 28. oktobra prošle godine u Beogradu savladali nemački klub 78:72, a to je bio prvi trijumf srpskog i regionalnog šampiona ove sezone u Evroligi. Za Crvenu zvezdu će sutra po prvi put u Evroligi igrati argentinski košarkaš Fakundo Kampaco, koji je danas dobio pravo nastupa za "crveno-bele" u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju.

 

 

Uprkos tome, Lučić veruje da Bajern može do trijumfa, a istakao je i da se raduje atmosferi u minhenskoj dvorani:

"Ova utakmica je veoma važna za Zvezdu, koja ima ambicije da stigne do plej-ofa. Posle poraza od Albe u Beogradu svaka utakmica za njih je bitna. Oni će kao i Partizan imati veliku podršku navijača u našoj dvorani. Radujemo se takvoj atmosferi i nadamo se da ćemo pobediti. Naš cilj je da dobijemo što više utakmica do kraja sezone u Evroligi", istakao je Lučić.

Crvena zvezda je ostvarila 11 pobeda i 14 poraza u Evroligi, dok Bajern ima skor od 9/16.