Evroliga

Brzali smo i grešili, a mnogo nam nedostaje Vladimir Lučić: Pablo Laso o razlozima poraza od Zvezde

komentari (0)

Izvor: Euronews

02.11.2023 23:05
Trener Bajerna, Pablo Laso o razlozima za poraz od Crvene zvezde MN Press
Trener Bajerna, Pablo Laso o razlozima za poraz od Crvene zvezde

Trener košarkaša Bajerna, Pablo Laso vidno je bio nezadovoljan nakon što je njegov tim poražen od Crvene zvezde u 6. kolu Evrolige.

Španac je nakon susreta u beogradskoj "Štark areni" izjavio da je njegova ekipa žurila i mnogo grešila na večerašnjem meču i da je upravo to bio ključ poraza.

"Morali smo da budemo mirniji i pametniji. Imali smo veliku prednost u većem delu meča, u jednom trenutku čak i 14 poena, ali smo brzali, a iz toga su proistekle greške koje su nas skupo koštale. Dozvolili smo Zvezdi da se vrati u meč, da stigne do neizvesne zaršnice, a kada ne iskoristite svoje prilike, po pravilu sledi kazna", rekao je šef stručnog štaba minhenskog tima.

Bavarci nakon šest odigranih kola zauzimaju 12. poziciju na tabeli Evrolige sa skorom od dve pobede i četiri poraza, koliko ima i Crvena zvezda na 14. poziciji.

"Moramo da izvučemo pouke i nastavimo dalje, a pred nama je još mnogo utakmica i naše ambicije se ne menjaju. Mnogo nam nedostaje povređeni Vladimir Lučić, koji je počeo da trenira i verujem da će uskoro ponovo biti na parketu, a njegovo prisustvo je za nas veoma značajno", reko je Laso, a zatim se dotakao kapitena Crene zvezde Miloša Teodosića koji je sa 17 poena bio najbolji pojedinac meča:

"On jeste u godinam, vidi se da ne može da igra kao ranije, ali je u pitanju vrhunski igrač. On je rođeni pobednik i izuzetno ga poštujem."