Evroliga

Doužer: Jokić me je zvao čim je saznao da dolazim u Partizan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2023 22:15
Doužer: Jokić me je zvao čim je saznao da dolazim u Partizan MN Press

Novi košarkaš Partizana, Pi Džej Doužer, govorio je o svom dosadašnjem iskustvu u crno-belom dresu.

On je dao intervjui američkom novinaru Adamu Marešu, sa kojim je pre svega govorio o Željku Obradoviću.

"On je neverovatan čoveče... Kada su ljui čuli gde idem, svi su mi rekli da je to najbolje mesto. Osim navijača, grada, rad sa najboljim trenerom Evrope je blagosloven. Imam mogućnost da to vidim iz prve ruke i da shvatim da je on drugi tip trenera koji zna igru, kako niko drugi ne zna".

Istakao je i da mu se Nikola Jikić javio čim je saznao da dolazi u Beograd.

"Kada sam mu rekao gde idem, odmah me je zvao. Bio je uzbuđen zbog mene. Rekao mi je da će me svi dočekati raširenih ruku, da su navijači najbolji na svetu. Oni žive za taj 'hajp'. On je bio super uzbuđen i učinio je da se i ja tako osećam".

Za kra, dotakao se i utakmice sa Fuenlabradom.

"Ne može se ni sa čim uporediti. Saigrači, treneri...Svi su mi rekli da su navijači najbolji i najluđi. Ali, iskusiti to, kako sve to izgleda, zvuči... Blagosloven sam da sam ovde i da imam šansu da igram. Oni su "zapalili" stadion, hteo sam da pobegnem iz prve, pravo u svlačionicu. Nisam znao šta mi se dešava. Bio sam zbunjen. Neverovatno iskustvo. Imam fotografiju svog zakucavanja, to je najbolja fotka koju imam iz igre. Deluje kao da ima filtera i nekog svetla. Ludo, čoveče".