ABA liga

Sada i zvanično, stiglo treće pojačanje: Pi Džej Dožir novi košarkaš Partizana

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.08.2023 22:08
Sada i zvanično, stiglo treće pojačanje: Pi Džej Dožir novi košarkaš Partizana KK Partizan

Bivši košarkaš Denver Nagetsa Pi Džej Dožir i zvanično je postao novi član Partizana, nakon što se klub iz Humske oglasio na društvenim profilima. Američki bek treće je pojačanja crno-belih ovog leta, u prestonicu Srbije stigao je nakon sezone provedene u Sakramento Kingsima, a sa Partizanom je dogovorio jednogodišnju saradnju.

U novoj sezoni, Dožir će nositi dres Partizana Mozzart Bet sa brojem 35. Nakon potpisivanja ugovora, Dožir je o dolasku u Beograd izjavio: 

"Ovo je moj prvi put da zapravo napuštam Sjedinjene Države i zbog toga sam u početku bio malo nervozan. Ipak, kako sam o gradu čuo samo lepe stvari, nervoza je veoma brzo prerasla u uzbuđenja. O klubu sam čuo da je najbolje mesto za igru sa najboljim trenerom, zbog čega se veoma radujem da ću igrati za takav klub i takvog trenera", poručio je Dožir. 

 

 

O igranju na sve tri spoljne pozicije, novi košarkaš Partizana Mozzart Bet kaže: 

"Pozicija koju najviše volim je ona sa koje najviše mogu da pomognem svom timu. Sa velikim samopouzdranjem igram na sve tri pozicije i ponosan sam zbog toga.", istakao je Dožir i osvrnuo se na navijače crno-belih. 

"Veoma sam uzbuđen da igram pred navijačima za koje sam čuo da su najbolji koje košarka širom sveta može da ponudi. Doneću mnogo strasti i uzbuđenja u igru našeg tima", istakao je Dožir.