ABA liga

Mirotić u Partizanu! Košarkaš dogovorio uslove sa crno-belima - čeka se ispisnica iz Barselone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.07.2023 16:18
Mirotić u Partizanu! Košarkaš dogovorio uslove sa crno-belima - čeka se ispisnica iz Barselone MN Press

Već danima traje saga oko toga gde će Nikola Mirotić nastaviti karijeru, a kako beogradski mediji prenose, sva je prilika da će to biti Partizan.

Naime, navodi se da je crnogorski krilni centar sa španskim papirima dogovorio sve uslove sa crno-belima i da je sprema nda se priključi ekipi Željka Obradovića, sa kim se pre deset dana sastao u jednom hotelu u Podgorici.

Na ozvaničenje transfera se još uvek čeka zbog toga što košarkaš mora da da nađe zajednički jezik sa svojim dosadašnjim klubom, Barselonom. Katalonci su Mirotiću dužni novac za dve godine ugovora koji ima i on tog novca ne želi da se odrekne.

Dakle, čeka se da košarkaš i španski klub utanače detalje oko sporazumnog raskida saradnje i on će konačno moći da bude predstavljen u crno-belom dresu.

Podsetimo, španski mediji prenose da je između Mirotića i Katalonaca sve rešeno i da će košarkaš dobiti 15 miliona ukoliko potpiše sporazumni raskid. U tom slučaju bi Barsa uštedela čak sedam miliona evra.

Mirotić je protekle sezone odigrao je 29 utakmica u Evroligi, a beležio je u proseku 15,4 poena i 4,3 skoka. U katalonskom klubu je bio od 2019. godine, a prethodno je igrao za Real, Čikago Bulse, Nju Orleans Pelikanse i Milvoki Bakse.